Politica de rambursare

După ce produsele au fost returnate, acestea vor fi rambursate în termen de 14 zile lucrătoare de la verificare prin metoda de plată cu care au fost plătite.

Politica de livrare și livrare a Brățărilor


După ce plata a fost finalizată, comanda dumneavoastră va fi procesată Expediat în 2 zile lucrătoare prin PostNL. Vă vom anunța prin e-mail pentru a vă informa cu privire la starea curentă a comenzii dumneavoastră. În situații excepționale, comanda dumneavoastră poate fi expediată ulterior. Durează puțin mai mult în medie bijuterii personalizate a livra (1 până la 3 zile lucrătoare), deoarece vom efectua această personalizare pentru dvs. după primirea comenzii. Ați comandat o brățară dintr-un motiv special (excepție), cum ar fi moartea sau nașterea. Apoi încercăm să plasăm această brățară în fața procesării comenzii. De asemenea, vom formata mai întâi digital fotografia dvs. personală, amprenta digitală sau textul, astfel încât să fie gravată cu cea mai bună grijă pe bijuteria dvs. Bijuteriile care sunt făcute la comandă (gândiți-vă la o lungime specificată) se încadrează și în bijuteriile personalizate. Ai o bijuterie care este special făcută pentru tine sau falsificat Va fi. Atunci timpul de livrare este posibil +/- 3 săptămâni sunt. Acest lucru se datorează faptului că se realizează întregul proces de dezvoltare a bijuteriilor. Acest lucru vă permite să comandați bijuterii de până la 8 ori mai precis în ceea ce privește dimensiunile decât la colegii noștri bijutieri (care folosesc de obicei 1 până la 3 dimensiuni standard). Astfel, poți fi sigur că bijuteria ta este cu adevărat făcută pe măsură pentru tine.

expediere 

Prețurile declarate nu includ costurile de transport, dar în majoritatea cazurilor un „transport gratuit pentru consumatori'. Livrăm implicit într-un număr limitat de țări. Dacă țara ta nu este în listă, poți contactați-ne contactati-ne pentru orice posibilitati. Sau introduceți țara dorită pe pagina de finalizare a comenzii. Veți vedea imediat costurile de transport aplicabile acestei țări.

În mod implicit, livrăm în următoarele țări:

Belgia, Danemarca, Germania, Finlanda, Franța, Gibraltar, Grecia, Letonia, Luxemburg, Malta, Monaco, Țările de Jos, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția. Dacă se dorește alte opțiuni de transport, vă rugăm să ne contactați.

Livrăm întotdeauna din Olanda. Este posibilă și primirea comenzilor în afara UE. Cumpărătorul trebuie să plătească eventualele taxe de import și TVA care sunt valabile pentru țara în cauză (costuri de import).

Timp de livrare

Livrarea în Țările de Jos se face prin poștașul PostNL sau expeditorul de colete (în majoritatea cazurilor transportatorul nostru standard), DHL, InstaBee sau FedEx. În general, livrarea va avea loc în următoarea zi lucrătoare între orele 9:00 și 17:00. Din păcate, nu putem garanta timpul de livrare. Puteți găsi timpul de livrare estimat pe pagina de urmărire și urmărire a PostNL. Veți primi, de asemenea, un link de urmărire și urmărire prin e-mail. Pentru a putea urmări cu ușurință pachetul.

Timpul de livrare în afara Țărilor de Jos depinde de serviciul poștal care preia compania de curierat de la PostNL. Termenul de livrare în Europa variază în majoritatea cazurilor de la 3 la 12 zile. Termenul de livrare în afara Europei variază în majoritatea cazurilor de la 4 la 30 de zile. Pe site-ul PostNL găsiți indicațiile timpilor de livrare pe țară.

O serie de factori pot influența negativ timpul de livrare, de exemplu, acesta poate diferi din cauza:

• Sărbători locale
• Manipularea la vama din tara de destinatie
• Greve, dezastre naturale, crize, incendii, război, dezastre naturale, boală, izbucnire a unei epidemii, acțiuni guvernamentale, deficit de energie sau întrerupere a furnizării de energie, furtună, grevă generală, amenințări cu bombă sau alte acte de terorism sau vandalism, politice neprevăzute sau circumstanțe economice, decizii cu privire la expoziție ale proprietarului sau operatorului clădirii care fac utilizarea locației și/sau organizarea expoziției semnificativ mai costisitoare și/sau imposibilă, precum și toate celelalte cazuri sau situații care fac ca utilizarea locației și/sau face organizarea expoziției considerabil mai costisitoare și/sau imposibilă. Sau alte evenimente speciale care pot fi considerate forță majoră.

ambalare

Bijuteriile sunt ambalate în siguranță într-o cutie de protecție din carton. Pentru a ușura sarcina asupra mediului, materialele de ambalare, cum ar fi cutiile de transport, bile de plastic și altele asemenea, sunt reutilizate și minimizate pe cât posibil. 

Politica de returnare

Se poate întâmpla să doriți să returnați o comandă. Poate pentru că nu vă place produsul sau poate există un alt motiv pentru care nu doriți întreaga comandă. Indiferent de motiv, aveți dreptul legal de a anula și/sau de a returna comanda în termen de până la 14 zile de la primire, fără a indica niciun motiv. Cu excepția bijuteriilor la comandă, a bijuteriilor compozite sau personalizate, a bijuteriilor topite/turnate, a bijuteriilor cu gravură sau a bijuteriilor alese pentru o potrivire specifică. Vezi noastre Termeni și condiții pentru toți termenii și informațiile aplicabile. Toate brățările din piele și frânghie sunt tăiate la dimensiunea din rolă și nu pot fi returnate din acest motivCu toate acestea, costurile de transport sunt în sarcina cumpărătorului.

Când vă înregistrați revocarea/returnarea, acest lucru trebuie făcut prin e-mail. Odată cu returnarea dvs. trebuie să precizați numărul comenzii, numele și produsele. Rambursarea va fi efectuată numai în contul cu care ați plătit. Brățările trebuie apoi să primească produsul într-o perioadă rezonabilă de timp, care este considerată a fi de 7 zile de la notificarea returnării prin e-mail. Produsele trebuie returnate în ambalajul original, nedeteriorate sau exact în aceeași stare în care le-a trimis Brațarile. Din motive de igienă, acestea trebuie să fie nepurtate sau nefolosite și să nu aibă nici un parfum sau miros de țigară sau alte urme de utilizare. Acest lucru este la latitudinea Brățărilor.

Produsele care sunt deteriorate după livrarea prin Brățări vor fi refuzate și, prin urmare, nu vor putea fi luate înapoi. Aceasta înseamnă că produsele nu pot fi returnate. Livrările de retur trimise în afara perioadei de retur menționate mai sus nu vor fi acceptate decât dacă s-a convenit altfel în prealabil.

Costurile și riscurile retururilor sunt pentru client. Costurile de retur pentru cumpărătorii din alte țări UE variază în funcție de țară. Pentru aceasta ne referim la tarifele poștale ale țării UE relevante. Livrările de retur care nu sunt suficient ștampilate vor fi refuzate. Costurile poștale vor fi rambursate numai în cazul în care produsul a produs daune care ar fi trebuit să fie descoperite în mod rezonabil înainte de vânzare.

După verificarea produsului returnat, veți primi un e-mail într-o perioadă rezonabilă de timp. În cazul unei retururi corecte, suma plătită va fi rambursată la metoda de plată utilizată de dumneavoastră cât mai curând posibil și în cel mult 14 zile de la anularea comenzii.

Adresa de e-mail pentru a vă înregistra returnarea este info@brăţară.com.