Ai făcut o brățară după înmormântare? Amprentă sau brățară foto
Știri

Ai făcut o brățară după înmormântare? Amprentă sau brățară foto

 

Bratara potrivita pentru o inmormantare

 

După pierderea unei persoane dragi, este adesea dificil să păstrezi vii amintirile. O modalitate de a face acest lucru este printr-o brățară specială cu amprenta decedatului. Puteți avea această brățară realizată la noi, unde folosim gravarea cu laser pentru a aplica amprenta pe brățară.

 

Aceste brățări sunt special concepute pentru persoanele care au pierdut pe cineva și încă au nevoie de o reamintire tangibilă a persoanei dragi. Purtarea acestei brățări vă poate oferi confort și vă poate ajuta să procesați durerea.

 

Cum funcționează?

 

Procesul de a face o brățară cu amprentă este simplu. Ne puteți contacta și vă vom ghida prin întregul proces.

 

  1. Face o programare: Vă rugăm să ne contactați pentru a face o programare pentru luarea amprentei. Acest lucru se poate face prin cerneală sau digital, în funcție de preferințele dvs.
  2. Furnizați amprenta digitală: Vino la locația noastră și trimite-ne amprenta. Personalul nostru profesionist se va asigura că amprenta este luată corect.
  3. Alegerea designului: Alegeți un design de brățară care se potrivește cel mai bine dvs. și celui decedat. Avem o gamă largă de stiluri și materiale disponibile, astfel încât să puteți găsi ceva care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră.
  4. Gravare cu laser: Utilizând tehnologia noastră avansată de gravare cu laser, gravăm amprenta digitală pe brățară. Acest lucru se realizează cu mare precizie, astfel încât fiecare detaliu al amprentei să fie reprezentat cu acuratețe.
  5. Episod: De îndată ce brățara este gata, ți-o vom trimite sau poți veni să o ridici. Vei primi o bijuterie unică realizată special pentru tine.

 

O amintire trainică

 

Brățara cu amprentă nu este doar o bijuterie, ci și o reprezentare simbolică a legăturii pe care ai avut-o cu defunctul. Purtarea acestei brățări vă poate ajuta să vă simțiți prezența aproape și să vă asigurați confort în momentele dificile.

 

Mai mult decât atât, realizarea unei brățări cu amprentă te poate ajuta să împărtășești amintiri cu ceilalți. Când oamenii se uită la brățara ta, li se pot aminti de persoana pe care ai pierdut-o și se poate deschide spațiu pentru a împărtăși povești și emoții.

 

Un suvenir unic și personal

 

Bratara cu amprenta este o bijuterie unica care este facuta special pentru tine. Fiecare piesa este realizata la comanda si poarta amprenta decedatului, ceea ce o face un suvenir foarte personal.

 

De asemenea, puteți alege să personalizați brățara cu, de exemplu, un nume sau o dată. In acest fel, bijuteria devine si mai semnificativa si capata o valoare emotionala si mai mare.

 

Continuați cu mementoul

 

Pierderea unei persoane dragi poate fi dificil de gestionat, dar este important să mergi mai departe cu viața ta în timp ce prețuiești amintirile în același timp. Purtarea unei brățări cu amprentă poate ajuta la acest lucru, deoarece îți amintește că persoana iubită este mereu cu tine, chiar dacă nu mai este prezent fizic.

 

Prețuiește amintirile persoanei dragi cu o brățară specială care poartă amprenta lor. Contactați-ne pentru a primi mai multe informații despre serviciile noastre și despre cum putem contribui la crearea acestui suvenir special.