Cum să pui amprenta labei pe o brățară cu gravare cu laser? Plătește-l pe Klarna după aceea
Știri

Cum să pui amprenta labei pe o brățară cu gravare cu laser? Plătește-l pe Klarna după aceea

 

Punerea amprentei labei pe brățară cu gravare cu laser

 

Ești un adevărat iubitor de animale și vrei să-ți porți mereu prietenul cu patru picioare cu tine? Atunci avem ceva unic pentru tine! Cu brățara noastră Own Dog Paw Print pe piele, poți să purtați oricând câinele sau pisica iubită cu tine.

 

Această brățară este realizată din piele italiană de înaltă calitate, cu caracteristici robuste. Acest lucru îl face să reziste mult timp și îl menține să arate frumos. Inchiderea din metal pretios are un diametru de 21mm iar cureaua din piele are o latime de 19mm si o grosime de 4mm.

 

Vrei să vezi imediat această brățară? Faceți clic aici pentru o brățară cu amprentă labe!

 

Dar ceea ce face această brățară cu adevărat specială este că amprenta labei propriului animal de companie este imprimată pe ea. Tot ce trebuie să faci este să pui amprenta labei pe o hârtie albă și să ne trimiți o fotografie scanată a acesteia. Ne asigurăm apoi că amprenta labei este imprimată ascuțit pe brățară.

 

Cu această brățară Own Dog Paw Print pe piele nu ai doar o bijuterie unică, ci și o amintire minunată a prietenului tău loial cu patru picioare, care va fi mereu alături de tine. Comandă acum această brățară personală și poartă-o cu mândrie la încheietura mâinii!

 

Klarna plătește după aceea

 

Atunci când comandați o brățară din piele cu amprentă proprie de câine, vă oferim opțiunea de a plăti ulterior cu Klarna. Aceasta înseamnă că primești brățara mai întâi și trebuie să plătești doar mai târziu. În acest fel, puteți verifica mai întâi dacă brățara corespunde tuturor așteptărilor dumneavoastră înainte de a trece la plata.

 

Klarna este o metodă de plată populară care face posibilă plata achiziției în rate sau într-o anumită perioadă de timp după primirea produsului. Este o modalitate sigură și ușoară de a plăti, unde puteți alege cum și când doriți să plătiți.

 

Cu Klarna plătiți mai târziu, nu trebuie să vă faceți griji pentru surprizele nedorite. Vă puteți bucura de brățara dvs. de piele cu imprimeu cu labe de câine și puteți decide mai târziu cum doriți să plătiți.

 

Memorialul perfect pentru animalele de companie

 

Brățara noastră Own Dog Paw Print pe piele nu este doar o bijuterie elegantă, ci și o amintire minunată a animalului tău de companie. Indiferent dacă vă amintiți câinele, pisica sau alt animal de companie iubit, această brățară oferă modalitatea perfectă de a-și păstra amprenta labei cu tine în orice moment.

 

Procesul de a pune amprenta labei pe brățară este simplu și personal. Puteți face singur amprenta labei punând-o pe hârtie albă și trimițându-ne o fotografie a acesteia. Ne asigurăm apoi că amprenta labei este imprimată foarte bine pe brățară folosind gravare cu laser.

 

Acest lucru face ca fiecare brățară să fie unică și specială, la fel ca legătura ta cu animalul tău de companie. Indiferent dacă alegeți un design subtil sau o piesă impresionantă, brățara noastră Own Dog Paw Print pe piele va fi întotdeauna o amintire minunată a partenerului dumneavoastră loial.

 

Comanda acum propria ta amprentă cu labe de câine pe brățară din piele

 

Îți dorești să porți mereu cu tine animalul tău iubit? Atunci comandă acum brățara ta Own Dog Paw Print pe piele și primește o bijuterie unică, special făcută pentru tine.

 

Cu Klarna pay ulterior nu trebuie să faceți o plată imediată și puteți vedea mai întâi dacă brățara corespunde tuturor așteptărilor dumneavoastră. Astfel ești asigurat de un produs de înaltă calitate de care te vei bucura mult timp.

 

Alegeți brățara noastră Own Dog Paw Print pe piele și purtați întotdeauna animalul dvs. de companie aproape de inimă!