Despre Armbanden™ și Armbanden.be

Bijuterii lucrate manual din 1999 din atelierul propriu.

De atunci există brățări 1999 înregistrată oficial în Țările de Jos și Belgia și a început cu „brățări” unice realizate manual. Cu, printre altele, brățări din piele gravabile pentru bărbați și femei și a devenit un magazin online tradițional de bijuterii în brățări pentru femei și bărbați. În a noastră studio propriu devin bijuteriile croită. Pentru a oferi fiecărei brățări un aspect și o senzație unică, suntem specializați în proiectarea propriei brățări. Cadoul tău cool de brățară este întotdeauna primit în mod unic prin tehnici de gravare și prelucrare a pielii. Colecția noastră constă din peste 600 de brățări în stoc, cu cele mai recente tendințe și modele, cum ar fi margele, frânghie din lemn, robuste, brățări foto și brățări din oțel inoxidabil cu amprente.

noi toti'Piele autentică' este din Matera, Italia. Acest lucru îl face nu numai de cea mai înaltă calitate autentică, ci și robust, durabil și responsabil. Dacă sunteți în căutarea unei brățări cu alt tip de piele, anunțați-ne. Suntem bucuroși să vă arătăm ce curele de piele sunt disponibile.

Studio mic, ambiții mari

 • Țesătură moale

  Beneficiați de livrare terestră gratuită pentru fiecare
  comanda.Nu iti place? Trimite-l înapoi, pe noi.

 • Categorie ușoară

  Alăturați-vă Minimog Rewards pentru a câștiga carduri cadou
  și bucurați-vă de beneficii exclusive pentru membri.

 • Confort toată ziua

  Credem că a te îmbrăca ar trebui să fie
  cea mai ușoară parte a zilei tale.

Lumea trebuie să se miște rapid pentru a face un sens
diferență în lupta împotriva schimbărilor climatice.

O fată ar trebui să fie două lucruri: elegantă și fabuloasă. Sunt convins că poate exista lux în simplitate. Am vrut să îmbrac femeia care trăiește și lucrează, nu femeia într-un tablou. E greu să echilibrezi totul. Este întotdeauna o provocare. Relațiile mele cu producătorii sau fotografi – acestea sunt relații care au durat ani de zile. Nu pot fi absorbit de chestia aia cu celebritățile, pentru că cred că este pur și simplu grosolană. Scopul meu este să-i fac pe săraci să pară bogați și pe cei bogați să pară săraci. Vanitatea este cel mai sănătos lucru din viață. Cred că hainele mele le pot oferi oamenilor o imagine mai bună despre ei înșiși – că le poate crește sentimentele de încredere și fericire. Te poți ascunde atât de multe în spatele teatrului, iar eu nu mai trebuie să fac asta. Nu prea știu să fac haine casual.

Echipa noastră

OFICIER OPERATOR ȘEF

Edward Lindgren

CO-FONDATOR

Nado Husa

MARKETING

Chineze Afamefuna

Transport gratuit

Transport gratuit pentru comenzile de peste 130 GBP

Garanție de bani

În termen de 30 de zile pentru un schimb.

Suport on-line

24 oră pe zi, zi 7 pe săptămână

WhatsApp

+3185

Acesta este textul titlului

Spuneți despre serviciul dvs.

Acesta este textul titlului

Spuneți despre serviciul dvs.

Acesta este textul titlului

Spuneți despre serviciul dvs.

Adresa de retur

Hertog Willemlaan 23, 5961TK Horst