Din 1999

Realizat manual în propriul nostru studio

Sunt intrebari? Anunță-ne

Studio mic, ambiții mari. Vă vom răspunde la întrebare în câteva ore. Sau adresați-vă întrebarea direct în caseta de chat live.

(în spate) adrese

Hertog Willemlaan 23

5961 TK Horst

Serviciul Clienți

085 - 0600355 (de asemenea, WhatsApp)

info@brăţără.com

info@armbanden.be

Social Media

Companie

Camera de Comert: 14 11 63 37

Nr TVA: NL 0022 60920 B65

orar

Luni până sâmbătă între orele 9:00 - 17:30

Deschis de sărbătorile legale, cu excepția Anului Nou

Despre Armbanden™ și Armbanden.be

De atunci există brățări 1999 înregistrată oficial în Țările de Jos și Belgia și a început cu „brățări” unice realizate manual. Cu, printre altele, brățări din piele gravabile pentru bărbați și femei și a devenit un magazin online tradițional de bijuterii în brățări pentru femei și bărbați. În a noastră studio propriu devin bijuteriile croită. Pentru a oferi fiecărei brățări un aspect și o senzație unică, suntem specializați în proiectarea propriei brățări. Cadoul tău cool de brățară este întotdeauna primit în mod unic prin tehnici de gravare și prelucrare a pielii. Colecția noastră constă din peste 600 de brățări în stoc, cu cele mai recente tendințe și modele, cum ar fi margele, frânghie din lemn, robuste, brățări foto și brățări din oțel inoxidabil cu amprente.

Bijuterii lucrate manual din 1999 din atelierul propriu.

Diverse tipuri de piele

Toată „pielea noastră autentică” provine din Matera, Italia. Acest lucru îl face nu numai de cea mai înaltă calitate autentică, ci și robust, durabil și responsabil. Dacă sunteți în căutarea unei brățări cu alt tip de piele, anunțați-ne. Suntem bucuroși să vă arătăm ce curele de piele sunt disponibile.

Bratari din piele