Cum reglezi brățara cu mărgele furnizată?

Există noduri speciale (noduri de navă) pentru o brățară cu margele pe care le puteți folosi pentru a lega ferm o brățară cu margele. Cu toate acestea, vă vom învăța o metodă care este foarte eficientă și ușoară. Astfel încât să-ți poți ajusta rapid brățara fără nicio bătaie de cap.

Pentru cine este acest manual? Pentru persoanele care au cumpărat o brățară și doresc să o ajusteze. Sau pentru cei care doresc să-și facă propria brățară cu mărgele.

Bratara cu margele se micsoreaza sau se mareste?

Pentru că nu poți fi niciodată complet sigur dacă brățara ta se potrivește bine și este ușor să faci o dimensiune greșită la comanda ta. Includem întotdeauna un fir elastic extra puternic la comanda dumneavoastră. Dacă doriți să vă reglați brățara, este ușor de făcut.

Necesități:

  • Foarfece
  • Tavă cu mărgele sau un recipient Tupperware (ca să nu se rostogolească)
  • Dacă este posibil lipici B7000 (clei pentru bijuterii) sau intaritor de unghii (femei) sau superglue (bărbați).

Cum pot regla brățara?

  1. Mai întâi decideți câte margele doriți să adăugați sau să eliminați.
  2. A tăia curent brățară liberă. Și mai întâi uitați-vă la butonul care este ascuns sub link. Acest lucru vă va ajuta să vă plasați propriul buton. Pe link cade frumos și nu se mai vede.
  3. Puneți cu grijă toate margelele într-un recipient. Și adăugați sau îndepărtați margele pe care nu doriți să le folosiți.
  4. Începe cu unul adauga margele. Și când toate acestea sunt conectate, linkul final este ultimul.
  5. Picior 2 butoane normale la începutul firului și la sfârșitul firului. Asigurați-vă că este puțin strâns, nu prea slăbit.
  6. Întrebați o altă persoană la ține brățara (pentru ca butonul să fie vizibil din nou). Călcați puțin aici intaritor de unghii pe. Și uscați-l. (este posibil și superglue, dar este adesea puțin agresiv).
  7. Brățara ta este terminat ! Voila!

 

 

Vizualizați, de asemenea, brățările noastre frumoase cu margele cu gravuri cu nume!