Câștigă prin promovarea brățărilor

🌟 Întâlnește oportunitatea supremă pentru tine! 🌟 💸 Comision mare de plată de 24% la fiecare vânzare! 🛠️ Fiecare produs din 1999 este realizat manual în magazinul nostru. ✈️ Livrare gratuită în toată lumea oriunde v-ați afla. 🌍 Suport pentru tot mai multe limbi. 🔥 Nu ne concentrăm pe rețelele sociale, așa că este timpul TĂU să strălucești! 🔥 Ești gata să-ți arăți creativitatea și să faci bani? Iată biletul tău spre succes! 💰

Oportunități de parteneriat

  • Crearea de conținut
  • Campanii
  • Oportunități suplimentare
  • Drepturi de utilizare
  • Afiliere marketing
  • Coduri de reducere
  • Gifting

Se caută influenceri, bloggeri și vloggeri!

Ești un influencer, un blogger sau un vlogger care dorește să împărtășească lumii sfaturile tale despre stil și modă? Avem o mare oportunitate pentru tine! Magazinul nostru web caută influenți, bloggeri și vloggeri care să ne promoveze pentru a ajuta la promovarea unei noi linii de brățări.

 

Dacă ești un trendsetter cu un fler pentru modă

Dacă ești un creator de tendințe cu un fler pentru modă și căruia îi place să țină pasul cu ultimele tendințe, aceasta este oportunitatea perfectă pentru tine. Alăturându-ne echipei noastre de influenceri, bloggeri și vloggeri, ne veți ajuta să ajungem la mai mulți clienți și să ne dezvoltăm afacerea. De asemenea, poți să-ți arăți simțul unic al stilului în timp ce ne ajuți să prezentăm noile noastre brățări.

 

Specializată în brățări personalizate

În magazinul nostru web suntem specializați în realizarea de brățări frumoase, lucrate manual, din materiale naturale precum pielea, cânepa și pietrele. Fiecare brățară este proiectată cu grijă și realizată cu atenție la detalii. Credem că calitatea nu trebuie niciodată sacrificată în favoarea cantității; fiecare brățară pe care o facem este concepută să reziste o viață.

Căutăm influenți care să poată prezenta brățările noastre în fotografii sau videoclipuri pe conturile lor de rețele sociale și bloggeri care pot scrie postări informative despre ei. În calitate de influencer sau blogger care lucrează cu noi, ai acces la reduceri și promoții exclusive, precum și la o notificare prealabilă a lansărilor viitoare de produse, astfel încât să poți fi printre primii care împărtășesc știrile urmăritorilor tăi.

Scopul nostru este să construim relații cu influenți care înțeleg și apreciază cu adevărat ceea ce facem aici în magazinul nostru. Vrem să lucrăm împreună pentru a crea conținut care să rezoneze cu oamenii din întreaga lume care iubesc moda și vor să arate cel mai bine, dar și să ne asigurăm că sunt conștienți de mediu.

 

Primește automat un procent din fiecare brățară vândută!

Ca parte a echipei noastre, veți primi o compensație bazată pe fiecare postare sau articol care prezintă una dintre brățările noastre, precum și orice vânzări care rezultă din acele postări sau articole. De asemenea, primești mostre gratuite, astfel încât să le poți purta singur și să le arăți în fotografii sau videoclipuri online, dacă vrei.

Dacă vi se pare ceva care v-ar interesa, nu ezitați să ne contactați astăzi! Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună în curând!